Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jaluzele Verticale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Razele solare nu patrund prin jaluzelele verticale fiind filtrate de acestea, ele permitind totusi prin rotirea benzilor textile patrunderea limitata a luminii. Un material mai gros, mai dens sau mai inchis la culoare obtureaza mai mult razele solare. Orientarea pe verticala a benzilor creeaza impresia de spatiu si da o nota de eleganta si modernism incaperii.

Se pot monta pe tavan sau pe perete prin intermediul unor console fixe sau reglabile.Benzile textile sunt intr-o gama variata de modele si culori avind latimea de 127 mm. Sina/garnisa este din aluminiu de culoare alba.

Benzile textile sunt tratate antistatic(nu atrag praful) fiind lavabile -in conditii normale de utilizare se spala sau se schimba la 4-5 ani.Daca una sau mai multe benzi textile se pateaza accidental se poate inlocui sau se demonteza si sespala pe o suprafata plana cu un burete, cu apa rece si cu detergent pentru rufe colorate (fara clor), se clateste cu dusul si se intinde la uscat la locul ei pe garnisa montindu-se contragreutatea in partea de jos.

Este interzisa spalarea cu apa fierbinte, detergent cu clor, frecarea cu operie dura sau in masina de spalat.
Din Gura in Gura